Partners

Innovitapark is een initiatief van de Gemeente Roosendaal en de Provincie Noord-Brabant in samenwerking met StartToGrow, het Care Innovation Center West-Brabant en het Curio College

StartToGrow

StartToGrow begeleidt jaarlijks honderden startende, doorstarters en groeiende ondernemers. Meer informatie over StartToGrow: 085- 007 4445.

Care Innovation Center West-Brabant

Het Care Innovation Center West-Brabant (CIC) is een proeftuin voor zorginnovatie. In 2014 opende het CIC het Huis van Morgen op de Zorgboulevard van het Kellebeek College. Hier kunnen inwoners uit de regio kennismaken met innovatieve oplossingen. Daarmee legt de organisatie de verbinding tussen de ondernemer en de gebruiker. Studenten van het Kellebeek College worden hier tijdens hun opleiding bij betrokken.

'In Innovitapark komen ondernemers samen waardoor ze elkaar versterken'

 “Met de veranderingen in de zorg zijn veel mensen op zoek naar slimme oplossingen die hen kunnen ondersteunen om gezond en vitaal te blijven. Ondernemers spelen hierop in door producten of diensten te ontwikkelen die hierbij aansluiten bijvoorbeeld gericht op veiligheid, wonen, mobiliteit of communicatie. In Innovitapark komen deze ondernemers samen waardoor ze elkaar versterken. Ze wisselen kennis en ervaringen uit en zoeken de samenwerking op. Samen vormen zij een community gevestigd in één pand. Doel is om daarmee innovatieve ontwikkelingen gericht op de gezondheid en het welzijn voor inwoners in de regio te versnellen. Zodat deze daadwerkelijk beschikbaar komen.”

Curio College

Het Curio College biedt studenten een aantal opleidingen die gerelateerd zijn aan gezond leven, welzijn en zorg. De school vindt het belangrijk dat studenten weten wat ze willen bijdragen aan de maatschappij. Studenten worden uitgedaagd om hun talenten te benutten en te ontplooien. De mogelijkheid om in Innovitapark te experimenten, te onderzoeken en samen te werken met ondernemers die hier gevestigd zijn helpt hen daarbij.

Ondernemen, leren en innoveren

DIT is WAT DE BROEDPLAATS JOU BIEDT

  • Explorelab voor studenten

    Explorelab voor studenten

    Verrijk jouw studie door te experimenteren, te onderzoeken en samen te werken met onze huurders en partners

  • Kenniscentrum en events

    Kenniscentrum en events

    Inspirerende broedplaatssessies met en voor de community. Wat is er binnenkort te doen?