Vaste en flexibele werkplekken en vergaderruimtes

De broedplaats Innovitapark is een ondernemende omgeving met een ideaal vestigingsklimaat en een prima voorzieningenniveau. Voor ondernemers is Roosendaal een ideale plek met een goede bereikbaarheid, centraal tussen de Randstad, Vlaanderen, Zeeland en de rest van Brabant.

Creating ideas for life

Op het gebied van gezond leven, welzijn en zorg

Er is ruimte voor jou om je te vestigen in Innovitapark als jouw idee:

  • bijdraagt aan gezond leven, welzijn en zorg;
  • innovatief, uniek en schaalbaar is.
     

Onze ondernemers zijn, net als jij, snel van geest, flexibel, nieuwsgierig, open minded en ze hebben lef en zijn lief voor elkaar. Een prachtige fundering waarop zij innovaties ontwikkelen op het gebied van gezond leven, welzijn en zorg.

Ben je op zoek naar een vaste of flexibele werkplek of een vergaderruimte?

Ligging Innovitapark

Wonen, ondernemen, leren en ontspannen

Innovitapark is gevestigd in de nieuwe wijk Stadsoevers in Roosendaal. Stadsoevers is ‘een eigenzinnige wijk voor nieuwsgierige mensen’. Stadsoevers is gericht op wonen, ondernemen, leren en ontspannen. Uniek is de ligging bij het centrum, het groen, de aanwezigheid van water en het historische karakter van de wijk.

Innovitapark ligt op loopafstand van het Kellebeek College van het ROC West-Brabant. Ook het station is gemakkelijk en snel bereikbaar, Innovitapark ligt aan de achterkant van het station, dat is zo’n 3 tot 5 minuten lopen.

Voor ondernemers is Roosendaal een ideale plek met een goede bereikbaarheid, centraal tussen de Randstad, Vlaanderen, Zeeland en de rest van Brabant. Het is een ondernemende omgeving met een ideaal vestigingsklimaat en een prima voorzieningenniveau.