Olcay Gulsen bij uitreiking Rabobank West-Brabantse Startersprijs in Innovitapark 

Wie neemt op 20 juni de prijs in ontvangst?

Woensdagavond 20 juni 2018 is de uitreiking van de Rabobank West-Brabantse Startersprijs 2018 in Innovitapark in Roosendaal. Uit de acht genomineerden vanuit de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht, wordt door de jury op deze avond de winnaar bekend gemaakt. Olcay Gulsen is deze avond gastspreker en reikt de prijs samen met wethouder Cees Lok uit. 

 

Gepassioneerd ondernemer en lifestylexpert 

Van jongs af aan heeft Olcay Gulsen (37) al een oog voor zaken doen en een hart voor mode. Toen ze 14 jaar oud was startte ze met ontwerpen, door haar moeders kleren in stukken te scheuren en hiermee haar eigen twist te geven aan Jean Paul Gaultier’s beroemde corsetten. In 2004 start ze het modemerk SuperTrash met als doel een brug slaan tussen high street en luxe merken. Met succes: in 2010 wint ze de Marie Claire Prix de La Mode voor de beste mode-ondernemer. Olcay was op de Nederlandse televisie o.a. te zien als coach bij Project Catwalk, Werk aan de winkel en als vaste mode- en lifestyle expert bij RTL Boulevard. Ze was dit jaar finalist bij het programma Wie is de Mol? 

Dromen najagen 

Op 20 juni vertelt ze over haar bijzondere carrière. Hoe ze van Waalwijks meisje uit een problematisch gastarbeidersgezin met humor, charme, maar vooral door een ijzersterke drive en doorzettingsvermogen haar dromen najoeg. 

Wil je bij de prijsuitreiking aanwezig zijn? Meld je dan nu aan! 

 

Ook interessant voor u

Relevant nieuws