Meld je nu aan voor de Health Innovation School Zuid-West Nederland!

aanmelden kan tot 2 december 2018

De eerste Health Innovation School Zuid-West NL gaat van start! Ben jij een ervaren en vooruitstrevend persoon, die bezig is met het verbeteren van welzijn, vitaliteit of zorg? Meld je dan nu aan!

Van januari tot en met mei 2019 krijgen 50 voorlopers de mogelijkheid om te leren hoe je door samen te innoveren verder komt. Je wordt uitgedaagd door toonaangevende regionale, nationale en internationale sprekers. Ook ga je met een team aan de slag met actuele regionale vraagstukken rondom gezondheid, die niet vanuit één organisatie zijn op te lossen.

 

Betere zorg in de toekomst - jij kunt het verschil maken

De Health Innovation School (HIS) biedt een unieke leerervaring. Na de HIS heb je meer kennis, competenties en de juiste mindset om innovaties in de regio nog verder te brengen. Daarnaast creëer je een groot netwerk van gelijkgestemden die zich samen met jou hard willen maken voor gezondheid en betere zorg in de toekomst.

 

Door samen te innoveren kom je verder

 

Meld je nu aan

Selectie vindt plaats om te komen tot een divers gezelschap van professionals vanuit welzijn/zorg (zowel patiënten, mantelzorgers als professionals), overheid, onderwijs als bedrijfsleven (zowel startup ondernemers als corporate vernieuwers). Tot 2 december 2018 kun jij je hier aanmelden. Half december zijn de geselecteerde kandidaten bekend.

Meer informatie? Bekijk dan de flyer of ga naar de website! Heb je nog vragen? Mail dan naar zwn@healthinnovationschool.nl