Let op: dit moet je weten over onze bereikbaarheid.

Parkeren en ingang aan de Industriestraat

Innovitapark is gelegen in de wijk Stadsoevers. Een wijk die volop in ontwikkeling is. Dat brengt de nodige bouw- en verbouwwerkzaamheden met zich mee. Compleet met wegafsluitingen en omleidingen. Geeft niks. Als al die werkzaamheden achter de rug zijn zitten we er knap bij in deze eigenzinnige wijk voor nieuwsgierige mensen. Dat we daarvoor even in de rommel moeten zitten hebben we er graag voor over. En maak je geen zorgen, we blijven bereikbaar voor je. 

In de week van 17 september, begint de sanering van het oude Wubbenterrein (het terrein tussen het Sfeerstrand en the Loods). Autoverkeer is vanaf dat moment niet meer mogelijk op de Oostelijke Havendijk. De sanering van de Zwaaikom start op maandag 1 oktober. De Westelijke Havendijk wordt dan vanaf de Wethouder Lanenstraat tot de Koopjeshal afgesloten totdat alle werkzaamheden gereed zijn rondom de Vliet. De verwachte afronding van alle werkzaamheden is gepland in het eerste kwartaal van 2020.  
Heb je vragen over de werkzaamheden? Loop dan gerust binnen bij het tijdelijke aannemerskantoor op de Westelijke Havendijk 10. De aannemers van deze werkzaamheden zijn Vissers Ploegmakers BV en F.P.H. Ploegmakers.

Of je nou gezond op de fiets of te voet komt of van wat verder weg met de auto, motor of trein we blijven gemakkelijk bereikbaar. In elke situatie.

 

De ingang is verplaatst

Onze ingang bereik je vanaf nu via de Industriestraat. Voorbij het hek vind je een parkeerplaats en fietsenstalling. Daar is vanaf nu ook onze ingang te vinden. Kom je met de auto of motor dan rijd je via de Borchwerf en de Industriestraat ons parkeerterrein aan de zijkant van het pand op. Voor fietsers en voetgangers wordt er tussen ROC Kellebeek en de Passerelle een doorgang gemaakt die parallel loopt aan de Oostelijke Havendijk. 

Blikvanger

De ingang aan de Oostelijke Havendijk blijft de mooie rooie blikvanger die het nu al is. Mooi om naar te kijken maar niet meer toegankelijk als ingang. Je gaat ons pand dus binnen via de zijkant. Kom je naar ons toe, vergeet dan niet om jouw navigatie op Industriestraat Roosendaal in te stellen. Hou tegelijkertijd de bewegwijzering in de gaten. Die kan soms afwijken als de werkzaamheden daar om vragen.

Blijf op de hoogte

Hou voor de actuele stand van zaken rondom de wegwerkzaamheden in de gemeente Roosendaal ook deze website in de gaten. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan!