Ondernemersontbijt bij Innovitapark

Graag nodigen we je uit voor een netwerkontbijt bij Innovitapark in Roosendaal. In samenwerking met Lily Wierickx vanuit WestBrabant Business Plaza organiseert Innovitapark een netwerkontbijt op 16 april 2019.  Aanvullende Info: https://www.westbrabantbusinessplaza.nl/agenda/view/226-ondernemers-ontbijt-innovitapark

 Op deze ochtend krijg je de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen met je regionale collega ondernemers. Jij en je tafelgenoten stellen zichzelf aan elkaar voor d.m.v. een pitch van 2 minuten. Je wisselt één keer van tafel zodat je 2 keer kunt pitchen. Er is daarna voldoende gelegenheid om te netwerken en concrete afspraken te maken. Je kunt deelnemen voor slechts € 10,- excl btw.

Innovitapark is dé hotspot voor innovatieve ondernemers en (zorg) organisaties die een bijdrage leveren aan gezond leven, welzijn en zorg.

Maak tijdens deze ochtend kennis met elkaar maar zeker ook met het Innovitapark en zijn huurders.

Agenda
7.15 uur – 7.30 uur     Ontvangst
7.30 uur – 7.50 uur     Start ontbijt en uitleg over het Innovitapark
7.50 uur – 8.10 uur     Ontbijt en uw 1e pitchronde
8.10 uur – 8.30 uur     Ontbijt en uw 2e pitchronde
8.30 uur – 9.00 uur     Ontbijt en random netwerken/afspraken maken

Graag tot dan!
Wil je je aanmelden en ben je reeds geregistreerd Member, log dan eerst in. Dit doe je met het mailadres uit je profielpagina. Vraag voor de eerst keer een nieuw wachtwoord aan.
Ben je nog geen Member, dan kun je kosteloos registreren 
Aanmelden kan ook door een maill te sturen naar info@westbrabantbusinessplaza.nl 


Andere events, talks en workshops